Vučić: Hvala Grenelu; Grenel: Hvala Vučiću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras na Tviteru specijalnom izaslaniku predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.01.2020.

20:46

Vučić: Hvala Grenelu; Grenel: Hvala Vučiću
Foto: EPA-EFE/MALTON DIBRA

Kao i savetniku predsednika SAD za nacionalnu sigurnost Robertu O'Brajanu za, kako je naveo, ključnu ulogu koju su imali u pružanju pomoći da se uspostave direktni letovi između Beograda i Prištine.

"Srbija je spremna da nastavi sa još takvih inicijativa, približavajući ljude na Balkanu", naveo je Vučić u tvitu na engleskom jeziku.

Delegacija Ministarstva privrede potpisala je danas u Berlinu Pismo o namerama sa kompanijom "Lufthanza" o obnovi avio-linije Beograd-Priština. Specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog između Beograda i Prištine Ričard Grenel zahvalio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na posvećenosti i prijateljstvu.

"Hvala Vam, gospodine predsedniče. Zahvalni smo na Vašoj posvećenosti i prijateljstvu", naveo je Grenel na Tviteru reagujući na objavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: