RHMZ: Oprez!

U Srbiji će sutra i u utorak biti veoma toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 39 C, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Nedelja, 30.06.2019.

12:57

RHMZ: Oprez!
Ilustracija: Adam Berry/Getty Images

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 15 C do 21 C, a najviša dnevna od 34 C do 37 C.

U Beogradu će, takođe, biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 21 C, a najviša dnevna oko 36 C.

Izgledi vremena u Srbiji sa sedam dana - do 8.jula:

U utorak pretežno sunčano i veoma toplo. Uveče i tokom noći ka sredi na severu, a u sredu i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje sa pljuskovima, grmljavinom i manjim padom temperature.

Od četvrtka u većini mesta pretežno sunčano, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom se očekuju uglavnom u brdsko - planinskim predelima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: