Ponedeljak, 27.05.2019.

13:58

Objavljen snimak privođenja osumnjičenog ubice iz Novog Sada VIDEO

MUP objavio snimak hapšenja. G. J. za kog se sumnja da je počinio trostruko ubistvo u Novom Sadu u petak, u ranim jutarnjim časovima.

Izvor: B92

Objavljen snimak privođenja osumnjičenog ubice iz Novog Sada VIDEO
Screenshot/Tanjug/VIDEO

MUP je objavio snimak hapšenja.

Kako prenosi TV Prva osumnjičeni se krio u Novom Sadu u jednom od čamaca na obali Dunava, na kojoj su jutros primećene jake policijske snage, odnosno Žandarmerija.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. J. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je, 24. maja, ubio suprugu i njene roditelje. Sumnja se da je, u petak ujutru, udarcima čekićem, usmrtio M. J. (1987), B. P. (1962) i N. P. (1962), u njihovoj porodičnoj kući na Telepu", stoji u saopštenju.

"G. J. je, zatim, pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje", zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Tanjug javlja da je osumnjičeni prilikom hapšenja imao kod sebe nož.

Podsetimo, u petak ujutro u Novom Sadu dogodilo se teško ubistvo, kada su u isto vreme ubijeni otac, majka i njihova ćerka. Odmah se posumnjalo na supruga ubijene ćerke, koji je imao i zabranu prilaska, ali i prijavu zbog nelegalnog posedovanja oružja.

MUP je tada saopštio da se ubistvo dogodilo oko 8.00, u porodičnoj kući, a sve troje, B. P. (1962), N. P. (1962) i M. J. (1987) pronađeni su s povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu.

Novosadska policija odmah je dignuta na noge, zatvorene su brojne novosadske ulice, ali i izlazi iz grada, a za G. J. su tragali i helikopteri. Neki mediji su spekulisali da je možda pobegao u inostranstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: