G17 Plus: Promene zbog loših rezultata

Izvor: B92

Nedelja, 26.09.2004.

10:12

Default images

Predsednik G17 plus Miroljub Labus je postavio poverenike gradskog i pokrajinskog odbora G17 plus u Novom Sadu.

Miroljub Labus je rekao da je razlog za taj potez loš rezultat koji je G17 plus postigla na lokalnim izborima. Labus je ponovio u subotu da ta stranka u 32 opštine nije prešla cenzus i da su opštinski odbori u tim mestima raspušteni. On je takođe rekao da G17 plus trenutno pregovara o postizbornim koalicijama u opštinama u kojima je prešla cenzus.

"U nekim drugim opštinama, naročito na jugu Srbije, vrši se veliki pritisak da naši članovi, zajedno sa Demokratskom strankom i Pokretom snaga Srbije, uđu u koalicionu lokalnu vlast. Odgovor je ne. Predsedništvo G17 plus je donelo odluku da sa PSS, socijalistima i Srpskom radikalnom strankom ne ulazimo u lokalnu vlast, i mi ćemo do kraja to da sprovedemo", rekao je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: