Štampa: Ilić napao i vređao policajca

Izvor: B92, "Veèernje novosti", "Danas"

Petak, 27.08.2004.

15:40

Default images

“Večernje novosti” i “Danas” pišu da je Velimir Ilić napao i vređao saobraćajnog policajca.

Navodi se da je ministar za kapitalne investicije u subotu, 21. avgusta, vređao policajca na putu Užice-Zlatibor kod mesta Sušica. Policajac je, kako pišu listovi, najpre primetio vozilo s rotacionim svetlima koje ide velikom brzinom i za koje se pretpostavlja da je u njemu bio Ilić.

Desetak minuta kasnije, drugo vozilo je bilo u preticanju velikom brzinom, u nepreglednoj krivini, pa ga je saobraćajac zaustavio. Vozač je objasnio da se nalazi u pratnji ministra i pozvao ga mobilnim telefonom, a policajac je nastavio da piše prekršajnu prijavu. Potom je policajca Ilićev telohranitelj napao s leđa i zavrnuo mu ruku, dok mu je ministar oteo prijavu. Oba lista se pozivaju na izjave svedoka ali i na saobraćajne policajce koji su bili prisutni i navode da je Ilić na najgrublji način, psovkama i uvredama, vređao saobraćajnog policajca. Kako navodi "Danas", o incidentu je napravljena službena beleška koja je prosleđena užičkom SUP.

B92 je pokušao da proveri tu vest, a u SUP Užice je rečeno da jedino MUP Srbije može da da informacije, a u pres-službi MUP kažu da nemaju zvaničnu informaciju o incidentu. B92 nezvanično saznaje da je pokrenuta istraga, ali da se očekuje svedočenje ministra i njegovih pratilaca. Velimir Ilić je u petak bio nedostupan novinarima B92, a prema nekim informacijama nalazi se u Atini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: