Peđa Obradović: Najiskrenije hvala, daću sve od sebe

Novinar i urednik televizije N1 Peđa Obradović otputovao je u Berlin, gde će nastaviti lečenje. Putem Tvitera zahvalio se svima na pomoći.

Izvor: B92

Sreda, 28.11.2018.

14:39

Peđa Obradović: Najiskrenije hvala, daću sve od sebe

“Zaista teško pronalazim reči kojima bih opisao svoju zahvalnost za sve što ste za mene uradili. Najiskrenije hvala za svu pomoć i podršku. Sada je moj red, daću sve od sebe. Vidimo se“, napisao je on.

Peđa Obradović boluje od akutne limfoblastne leukemije. Bolest mu je nedavno dijagnostikovana, a terapiju je primao u Institutu za hematologiju Kliničkog centra Srbije. Pokazalo se da je oblik leukemije od koga Obradović boluje otporan na lekove dostupne u Srbiji i da on mora na lečenje u Berlin, gde je nova terapija izuzetno skupa, a RFZO je odobrio sredstva za njegovo lečenje.

Međutim, Peđi je još potrebna pomoć. Kako je za “Vreme” napisao urednik "Vremena" Dragoljub Žarković, obezbeđen je novac samo za hemioterapiju. Predstoji i transplantacija koštane srži i oporavak posle rizične intervencije.

"Ja bih Peđi da mogu dao koštanu srž, da imam dao bih novac za ukupne troškove lečenja. Peđa je moj zet, otac troje moje unučadi", napisao je on.

Fondacija “Budi human – Aleksandar Šapić” i dalje prikljuplja novac za Peđu.

Pomozimo Peđi! Upišimo 570 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: