Sudar kamiona i kombija kod Pećinaca, 13 povređenih

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Subotištu kod Pećinaca kada su se direktno sudarili kamion i kombi povređeno je 13 osoba, javlja RTS.

Izvor: RTS, Tanjug

Četvrtak, 15.11.2018.

20:06

Sudar kamiona i kombija kod Pećinaca, 13 povređenih
screnshot

Prema nezvaničnim podacima, do sudara je došlo u Partizanskoj ulici kada je kamion, iz za sada još neutvrđenih razloga, prešao na levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa kombi vozilom, u kojem su bili radnici koji su se vraćali sa posla.

Svi povređeni su zbrinuti na Bežanijskoj kosi u Zemunu.

Jedna žena je vitalno ugrožena i ona je prva transportovana u bolnicu. Povređena je zadobila otvoren prelom noge i povredu glave.

Lekarsku pomoć zatražilo je još osoba koje su, kako nezvanično saznajemo, dovezene privatnim prevozom i one su zadobile lakše povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: