Trudo najavio: Kandidujem se

Kanadski premijer Džastin Trudo objavio je da će se kandidovati na izborima naredne jeseni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2018.

08:51

Trudo najavio: Kandidujem se
Getty Images

Trudoa je juče formalno kandidovala njegova Liberalna partija. U govoru pred članovima partije u Montrealu, Trudo je rekao da želi da vodi "pozitivnu politiku".

"Moja vera u pozitivnu politiku se nije promenila. Duboko sam ubeđen da, uprkos polarizaciji kojoj prisustvujemo u svetu, populizmu, politici straha i podela, ostati pozitivan, okupiti ljude, tražiti načine da istaknemo naše zajedničke vrednosti uprkos razlikama medju nama je jedini mačin da izgradimo jaču zemlju, jači svet", rekao je kanadski premijer.

Trudo je obećao da će smanjiti razlike između bogatih i siromašnih i da će unaprediti kvalitet života indijanskog stanovništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: