Sreda, 16.05.2018.

13:01

A od Tačija orden za Veslija Klarka

Predsednik Kosova Hašim Tači danas je jubilarnom Predsedničkom medaljom desete godišnjice nezavisnosti Kosova odlikovao američkog generala Veslija Klarka.

Izvor: Beta

A od Tačija orden za Veslija Klarka
Foto: Getty Images

Klark je bio glavnokomandujući NATO snaga u Evropi u vreme bombradovanja SRJ. Tači je na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da je to priznanje i za građane i vojnike SAD za doprinos Kosovu.

"Američkog generala Veslija Klarka koji je bio veoma odlučan da obezbedi slobodu i mir na Kosovu, danas sam odlikovao sa jubilarnom Predsedničkom medaljom desetogodišnjice nezavisnosti. Ovo odlikovanje za generala Klarka predstavlja priznanje i zahvalnost za hiljade američkih gradjana i vojnika koji su dali izuzetan doprinos za Kosovo", napisao je Tači na Fejsbuku.

Narod Kosova će zauvek biti zahvalan SAD i generalu Klarku, napisao je kosovski predsednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: