Četvrtak, 26.04.2018.

17:23

Zaharova: Ne vidimo prostor za promenu iranskog sporazuma

Rusija ne vidi prostor za promene ili dopune nuklearnog sporazuma sa Iranom, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Izvor: Tanjug

Zaharova: Ne vidimo prostor za promenu iranskog sporazuma
Foto: EPA / Maxim Shipenkov

Ona je rekla da je Moskva ozbiljno zabrinuta zbog nedavnih izjava predsednika Francuske i SAD Emanuela Makrona i Donalda Trampa o tom sporazumu, prenosi Rojters.

Makron je juče u Vašingtonu kazao da bi se moglo izaći sa "novim sporazumom" koji bi otklonio Trampove razloge za protivljenje aktuelnom sporazumu.

Zaharova je takođe najavila da će u subotu u Moskvi biti održan sastanak šefova diplomatije Rusije, Turske i Irana o Siriji i iranskom nuklearnom sporazumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: