Tadić predao kandidaturu

Izvor: B92

Petak, 16.04.2004.

12:13

Default images

Predsednički kandidat Demokratske stranke, Boris predao je u četvrtak svoju kandidaturu Republičkoj izbornoj komisiji. Tadić je najavio da će u prvih mesec dana kampanje putovati Srbijom i razgovarati sa ljudima, a da će u drugih mesec dana izneti konkretan plan za rešavanje problema: “Prvi cilj mi je ulazak u drugi krug, jer sam siguran da niko ne može da pobedi u prvom krugu. Predsednik Srbije mora da pokaže sposobnost da okupi većinu. Demokratska stranka će glasati za demokratskog kandidata u drugom krugu. Ja sam siguran da ću to biti ja, a ako kojim slučajem ne budem ja, to će naravno biti demokratski kandidat, kao izbor DS-a i njenog članstva. Ali, siguran sam da mogu da pobedim na ovim izborima”, kazao je Tadić.

Tadić kaže da su ovo prelomni izbori kada je u pitanju budućnost Srbije. Bošnjačka demokratska stranka i Socijalno liberalna stranka Sandžaka podržaće Tadićevu kandidaturu, a obe stranke će pozvati i druge članice Koalicije za Sandžak da podrže Tadića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: