Dečak se od Beograda do Zagreba vozio ispod autobusa

Dečak star 12 godina vozio se od Beograda do Zagreba i to zakačen ispod autobusa, piše “Slobodna Dalmacija“.

Izvor: index.hr, Slobodna Dalmacija

Sreda, 27.12.2017.

18:05

Dečak se od Beograda do Zagreba vozio ispod autobusa
Foto: Freeimages

Kako se navodi, dečak migrant se u Beogradu provukao pod autobus hrvatskog prevoznika “Čazmatrans“, a prema izjavama svedoka, smestio se u podnožje vozila te pet sati rizikovao život kako bi došao do hrvatske metropole.

“Autobus je iz Beograda krenuo u 11:30. Prošli smo Kutinu, a negde pre Ivanića smo čuli jako lupanje ispod autobusa. Najpre slab, a kasnije sve jači zvuk. Čim je autobus stao, mali je sav prljav izašao između dela za točkove. Teturao se, bio je u vidljivom šoku“, ispričao je za “Slobodnu“ Anđelko Nežić, putnik koji je bio u tom autobusu.

Iz “Čazmatransa“ su potvrdili šta se dogodilo, te kažu da im to nije prvi slučaj.

“Možemo da potvrdimo da se to dogodilo. Dečak je u Beogradu otišao pod autobus, obuhvatio je rukama i nogama osovinu koja spaja zadnje točkove i tako se držao neverovatnih pet sati. To nam nije prvi slučaj, slično nam se nedavno dogodilo na liniji između Podgorice i Dubrovnika“, rekao je Dražen Pavlović iz uprave “Čazmatransa“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: