Još dve prekršajne učesnicima protesta "Protiv diktature"

Tim "Protiv diktature" saopštio je da je protiv još dvoje njihovih članova podneta prekršajna prijava za navodno organizovanje protesta 18. aprila i 3. maja.

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

16:09

Još dve prekršajne učesnicima protesta
Foto: Tanjug

Krivična prijava podneta je protiv studentkinje Fakulteta političkih nauka u Beogradu Tijane Hegić i doktoranda na tom fakultetu Vladimira Perića.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ranije podnelo zahtev Prekršajnom sudu u Beogradu za pokretanje postupka protiv Pavla Terzića i Gavrila Vučetića, jer su "organizovali" neprijavljen skup 21. aprila ove godine pod nazivom "Protest protiv diktature".

"Protiv diktature" smatra da su sve te prijave "upućene s ciljem da bi ih zaplašili kako se protesti iz aprila ove godine ne bi ponovili i kako ne bi nastavili sa svojom borbom protiv jednoumlja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: