Napadao nožem ljude, četvoro ranjeno - "neko uhapšen"

Napadač naoružan nožem ranio je četiri osobe u Minhenu, ali niko nije pretrpeo povrede opasne po život, saopštila je nemačka policija.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 21.10.2017.

10:02

Napadao nožem ljude, četvoro ranjeno -

Policija je pozvala građane u oblasti oko Trga Rozenhajmer da ostanu u kućama nakon ovog incidenta, prenosi AP.

Napadač je uspeo da pobegne sa lica mesta i u toku je opsežna potraga za njim. Iz policije su kasnije naveli da je jedna osoba uhapšena, ali da ne mogu da potvrde da li je reč o napadaču.

Policija je na Tviteru saopštila da policajci "svim raspoloživim snagama tragaju za napadačem".

Prema navodima policije, napadač je korpulentan, neobrijani muškarac 40-ih godina i sa mesta napada je pobegao biciklom, a informacije o njegovom kretanju su kontradiktorne.

Portparol policije Markus da Glorija Martins izjavio je da jejedan muškarac uhapšen oko tri sata nakon incidenta. On je istakao da se izgled osumnjičenog poklopio sa opisom napadača sa nožem koji su pružili svedoci.

Motiv napada nije poznat, ali je načelnik minhenske policije Hubertus Andre izjavio da nema naznaka da je uhapšeni muškarac delovao na osnovu verskih ili političkih motiva. On je na konferenciji za novinare rekao da taj muškarac najverovatnije ima mentalne zdravstvene probleme, prenosi Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: