Srpska lista: Pobedićemo i Olivera Ivanovića i DS

Srpska lista ocenila je da je dobro što se Demokratska stranka otvoreno pridružila snagama koje rade na slabljenju političkog jedinstva srpskog naroda na KiM.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.10.2017.

17:17

Srpska lista: Pobedićemo i Olivera Ivanovića i DS

Kako je navela Srpska lista, dobro je i što je DS obnovila veze sa liderom Građanske inicijative Srbija, demorkatija pravda Oliverom Ivanovićem.

"Dobro je da su veze Ivanovića i Demokratske stranke obnovljene i ozvaničene, jer Srbi na Kosovu i Metohiji i čitava srpska javnost treba da znaju ko čini antisrpsku koaliciju na predstojećim lokalnim izborima", navodi se u saopštenju Srpske liste i dodaje da se takvo delovanje ne može se ničim pravdati, čak ni slepom i iracionalnom mržnjom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci ili Srpskoj listi.

Srpska lista dodaje da će na tim izborima pobediti i Ivanovića i DS jer srpski narod na Kosovu i Metohiji i dalje ima pravo glasa, iako je pravo čudo da mu i ono nije oduzeto tokom njihove štetočinske vladavine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: