Živković za nastavak razgovora stranka demokratskog bloka

Izvor: B92

Subota, 24.01.2004.

19:56

Default images

Zamenik predsednika Demokratske stranke Zoran Živković izjavio je da bi nakon sutrašnje sednice Glavnog odobra te stranke, u ponedeljak mogao da se održi sastanak stranaka demokratskog bloka, na kome bi se videlo da li može da se dodje do dogovora oko nove vlade Srbije i izbora predsednika skupštine.

"Kako sada stoje stvari ne vidim da će u utorak biti izabran predsednik Skupštine Srbije glasovima DS, ali u ponedeljak može mnogo toga da se uradi da bi se došlo do konačnog povoljnog rešenja", rekao je Živković večeras agenciji Beta.

"Vreme je da se prekine sa dijalogom preko medija, koji se više svodi na prebacivanje odgovornosti za eventualan neuspeh razgovora, a mislim i da je izrečeno puno teških i ružnih reči medju svim učesnicima razgovora", naglasio je zamenik predsednika DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

5 h

Podeli: