Tramp: Slažem se s Putinom, ali bila bi mu draža Hilari

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da bi predsednik Rusije Vladimir Putin bio srećniji da je Hilari Klinton došla na mesto predsednika Amerike.

Izvor: B92

Sreda, 12.07.2017.

22:53

Tramp: Slažem se s Putinom, ali bila bi mu draža Hilari
Foto: Tanjug/AP

Kako je Tramp rekao, Hilari jer ona ne bi trošlila toliko novca na vojsku koliko on planira, dodavši da se on i Putin slažu "veoma, veoma dobro".

"Mislim da se slažemo veoma, veoma dobro. Mi smo neverovatno moćna nuklearna sila, a takvi su i oni. Nema smisla da nemamo neku vrstu odnosa", rekao je Tramp u intervjuu za "Hrišćansku medijsku mrežu" CBN, prenosi Rojters.

Tramp je takođe rekao da je dug sastanak sa Putinom dobar znak i da pokazuje da dve države mogu da sarađuju po pitanjima u kojima imaju zajedničke interese kao što je primirje u Siriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: