Skup najmoćnijih supruga – i jače polovine Angele Merkel

Joahim Zauer, suprug Angele Merkel bio je jedini muškarac na okupljanju prvih prvih dama lidera najrazvijenijih država sveta na marginama samita G7 u Italiji.

Izvor: B92

Subota, 27.05.2017.

13:29

Skup najmoćnijih supruga – i jače polovine Angele Merkel
Getty Images

Tako je nemački "prvi džentlmen", koji inače retko prati svoju suprugu na zvaničnim putovanjima u inostrantvu, bio u društvu supruga japanskog i italijanskog premijera Akie Abe i Emanuele Mauro i "prvih dama" Francuske i SAD Brižit Makron i Melanije Tramp.

"Jedna je više od 20 godina starija od muža. Druga je od svoga više od 20 godina mlađa. Jedna obučena neobavezno, u belim farmerkama, crvenom džemperu i sa espadrilama, a druga u beloj haljini i mantilu poznatog dizajnera sa cvetnim aplikacijama i cvetnom tašnicom", opisuje AP stajling Brižit Makron i Melanije Tramp.

Modni magazini su, međutim, primetili da je prva dama SAD nosila mantil "Dolče & Gabana" vredan 51.500 dolara.

Supruge su se pozdravile srdačno u gradskoj većnici u Kataniji, na Siciliji, gde su pozvane na ručak, a zatim su krenule u obilazak Sicilije.

Svi osim Melanije Tramp helikopterom su obišli Etnu, najveći aktivni vulkan u Evropi Etnu.

Ona je iz Taormine u Kataniju stigla odvojeno svojim minivanom.

Takođe je preskočila i obilazak jednog baroknog benediktanskog manastira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: