DS utvrdila listu svojih kandidata

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2003.

08:56

Default images

Predsedništvo Demokratske stranke je na višečasovnoj sednici u utorak uveče utvrdilo konačnu listu kandidata za poslanike na izbornoj listi "DS-Boris Tadić”. Izvori iz vrha stranke potvrdili su Radiju B92 da se potpredsednik DS Čedomir Jovanović ne nalazi na izbornoj listi. S druge strane, među 180 kandidata, koliko daje DS, konačno su se našli i ministri Božidar Đelić, Goran Pitić, Aleksandar Vlahović, Branislav Lečić, Gordana Matković i Slobodan Milosavljević. Šef kampanje biće Boris Tadić, koji je i nosilac liste, dok je za operativnog šefa izabran Živorad Anđelković. DS će u četvrtak predati listu kandidata Republičkoj izbornoj komisiji.

Potpredsednik "Liste za Sandžak - Sulejman Ugljanin" Bajram Omeragić i nosilac liste Demokratske stranke  Boris Tadić potpisali su sporazum prema kojem će Lista za Sandžak imati dva predstavnika na listi DS-a, potvrdio je Omeragić za B92. Omeragić je rekao da će kandidati za poslanike biti on i član Predsedništva stranke Esad Džudžević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: