Danas sednica Biroa za bezbednost zbog dešavanja u CG

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucić sazvao je za danas sednicu Biroa za kordinaciju službi bezbednosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

07:02

Danas sednica Biroa za bezbednost zbog dešavanja u CG
Foto: Tanjug, arhiva

Na dnevnom redu je, pored ostalog, moguća umešanost srpskih državljana u dešavanja u Crnoj Gori, rekao je Tanjugu potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Po nalogu predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vucića, biće održana sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti na kojoj će se razgovarati o tri veoma važne teme", rekao je Stefanović.

Na sednici će, precizirao je ministar, biti reci o mogućoj umešanosti državljana Srbije u nedavna dešavanja u Crnoj Gori, zatim o delovanju stranih obaveštajnih službi na teritoriji Srbije i zaštiti nacionalnog suvereniteta, kao i o borbi protiv korupcije i kriminala.

"Očekujem da će brzo i pravovremeno reagovanje svih službi bezbednosti, kao i do sada, dati rezultate, a premijeru ćemo izneti sve važne informaciujje do kojih smo došli u prethodnih nekoliko nedelja", istakao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: