Ponovljeno glasanje u sredu, u igri 19.631 glas

Ponovljeno glasanje za novi saziv parlamenta na 15 biračkih mesta biće održano u sredu, 4. maja, a pravo glasa na njima ima 19.631 građanin, saopštava RIK.

Izvor: B92

Petak, 29.04.2016.

11:45

Ponovljeno glasanje u sredu, u igri 19.631 glas
Foto: Tanjug

Ponovo će se glasati na pet biračkih mesta u Nišu, na po dva biračka mesta u Beogradu, Jagodini, Vranju i na po jednom u Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima, Kladovu i Užicu.

Za ponovljeno glasanje biće štampano 19.729 listića.

Glasanje će se sprovesti po izbornim listama koje su utvrđene za narodne poslanike, a RIK će za njihovo sprovođenje obrazovati nove biračke odbore.

Glasački listići za ponovljene izbore biće bele boje, a kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije svetlo ljubičaste.

Prethodno je RIK završila izjašnjavanje o rezultatima glasanja na 99 spornih biračkih mesta, na kojima je došlo do teške greške, a na 11 biračkih mesta rezultati su anulirani i neće ući u konačne rezultate izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: