Utorak, 10.06.2003.

16:14

Čović pozvao Štajnera i Minija da se što pre sastanu

Izvor: Beta

Default images
Predsednik Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović pozvao je šefa UNMIK-a Mihaela Štajnera i komandanta KFOR-a italijanskog generala Fabija Minija, na hitan sastanak, na kome bi se, uz prisustvo predstavnika Srba iz Obilića, razmotrila situacija u toj opštini, nakon ubistva porodice Stolić. U saopštenju dostavljenom Beti, Čović poziva Štajnera i Minija na sastanak sa preostalim Srbima iz Obilića, kako bi
dogovorili konkretne mere za poboljšanje bezbednosti i slobode kretanja za lokalno srpsko stanovništvo. Dogovor da se Čović i lokalni Srbi iz Obilića sastanu sa Štajnerom i Minijem postignut je u ponedeljak tokom njihovog boravka u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: