Vlada zatražila ostavku Veselinova

Izvor: B92

Sreda, 28.05.2003.

12:03

Default images

Premijer Zoran Živković i ostali članovi Vlade Srbije zatražili su od ministra poljoprivrede Dragana Veselinova da podnese ostavku, potvrđeno je Radiju B92 iz više izvora. Kako se saznaje, Veselinovu je na sastanku u ponedeljak sugerisano da napusti Vladu, zbog pritiska javnosti nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Katarina Marić.

Nebojša Čović je na konferenciji za novinare potvrdio da je na sastanku Vladi bilo reči i o Draganu Veselinovu ali i o šefu Biroa za komunikacije Vladimiru Popoviću: "Bilo je reči oko gospodina Popovića je dogovoreno ono što je i pre dogovoreno, a to znači da on ide iz Biroa, a razgovori oko ministra Veselinova se i dalje vode. To je bila jedna baš, onako, konstruktivna analiza svega onoga sa čime se sada Vlada susreće zbog problema koji su se otvorili u prethodnom periodu", kazao je Čović.

Ministar Veselinov zakazao je konferenciju za novinare za četvrtak prepodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: