"DS se iz Krunske seli na Terazije i u Nušićevu"

Portparolka DS Aleksandra Jerkov najavila je da će se stranka iz Krunske ulice iseliti u prostorije na Terazijama i u Nušićevoj ulici.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2015.

14:54

Default images

Ona je navela i da se preseljenje poklapa se istekom ugovora o zakupu poslovnog prostora i sa vraćanjem vile vlasnicima.

Nakon 20 godina, DS će se iseliti iz vile u Krunskoj ulici, jer će je do kraja decembra preuzeti vlasnici Robert i Dragan Božić, sinovi Dobrivoja Božića, čuvenog pronalazača železničkih kočnica.

Ona je najavila da će u nedelju, 29. novembra biti održana sednica Glavnog odbora stranke, na kojoj će se pored ostalog razmatrati predizborni program stranke, ali ne i pojedinačni predlozi političkog programa DS-a.

Aleksandra Jerkov je agenciji Beta rekla da je u izradi tog programa učestvovalo skoro 200 ljudi, kao i da su u njega implementirani i delovi predloga koje su davali članovi stranke, poput predloga Borislava Stefanovića, ali da se o tim predlozima neće raspravljati pojedinačno, jer to nije u skladu ni sa statutom stranke ni procedurom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: