BG: Manekenka švercovala sat od skoro milion RSD

Jedna beogradska manekenka koja je doputovala iz Njujorka, pokušala je da u Srbiju ilegalno unese ženski sat marke "Šopar" vredan gotovo 800.000 dinara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.06.2015.

18:33

Default images

U saopštenju Uprave carina se navodi da je manekenka 21. juna u Beograd stigla avionom iz Amsterdama i po preuzimanju prtljaga na aerodromu "Nikola Tesla" uputila se ka izlazu kroz prolaz namenjen putnicima koji nemaju ništa za carinjenje.

Carinici su je zaustavili kako bi proverili prtljag i u njnom rancu otkrili sat.

Na pitanje zašto tako skupocen predmet nije prijavila, rekla je da nije znala da to treba da učini, piše u saopštenju.

Pre tri dana, na istom graničnom prelazu, kod putnika koji je u Beograd doputovao iz Brisela, otkriven je muški ručni sat marke "Iblo" (Hublot) vrednosti gotovo dva miliona dinara.

Uprava carina podsetila je da građani za svoje lične potrebe u Srbiju bez plaćanja dažbina mogu uneti robu u vrednosti do 100 evra, a sve predmete vrednosti veće od te, dužni su da prijave carinicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: