"SNS će pobediti na Voždovcu"

Predsednik beogradskog odbora SNS Nebojša Stefanović izrazio je uverenje da će ta stranka pobediti na predstojećim izborima u beogradskoj opštini Voždovac.

Izvor: B92

Subota, 26.10.2013.

14:29

Default images

Stefanović je najavio decentralizaciju u glavnom gradu kako bi se omogućio brži razvoj opština.

"Ovo je nova šansa za Voždovac da u saradnji sa republičkom vlašću i, nadam se uskoro i gradskom vlašću jer prethodna nije imala sluha za Voždovac, omogući svoj brži razvoj", rekao je Stefanović novinarima ispred opštine Voždovac.

Stefanović, koji je predsednik Skupštine Srbije, predao je u ime SNS izbornu listu te stranke za lokalne izbore u toj opštini zakazane za 15. decembar, čiji će nosilac biti lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

"Decentralizacija beogradskih opština je neminovna i cilj je da građani ne moraju da čekaju gradske birokrate i njihove odluke o građevinskim dozvolama i razgovore sa investitorima", rekao je on.

Stefanović je naveo da je SNS, u poslednje četiri godine tokom kojih je bila u vlasti u Voždovcu, "radila mnogo na popravljanju infrastrukture i drugih stvari" i uz skroman budžet napravila korak napred.

"Sada imamo šansu da u saradnji sa republičkim vlastima privučemo investitore i pokrenemo proces decentralizacije u Beogradu, kao i da omogućimo razvoj opštine", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: