"Direktor BIA veliki profesionalac"

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da je advokat Aleksandar Đorđević koga je predložio za direktora BIA vrlo pouzdan, odan i profesionalan čovek.

Izvor: Blic, Tanjug

Petak, 25.10.2013.

23:54

Default images

"On je odličan pravnik što je važno za funkciju direktora BIA. Uz njega će na visokim mestima u Agenciji biti i Dragan Marković Markoni koji je do sada vodio BIA i Jovan Drobnjaković koji je takođe bio kandidat za direktora'', rekao je Vučić za ''Blic''.

Vučić je dodao da Đorđevića poznaje godinama i da su zajedno studirali na Pravnom fakultetu.

"Aleksandra znam više od 25 godina, a odlično ga poznajem poslednjih sedam, osam godina. On nije funkcioner SNS i mnogi ga mešaju sa jednim drugim advokatom koji se zove isto kao on", naveo je Vučić.

Vlada Srbije postavila je danas Aleksandra Đorđevića za direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Đorđević je advokat, a na mesto šefa BIA dolazi posle Nebojše Rodića, koji je u okviru rekonstrukcije vlade postavljen na mesto ministra odbrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: