Dulić: Bez velikih promena u vladi

Oliver Dulić izjavio je u Ćupriji da je "uveren" da posle izbora neće doći do velikih promena u Vladi Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 10.01.2012.

18:35

Default images

"Uveren sam da i posle izbora neće biti, neće doći, do značajnih promena kada je u pitanju sastav Vlade", rekao je Dulić u razgovoru s rukovodstvom Skupštine opštine Ćuprija, s predsednikom opštine Borivojem Kalabom na čelu.

To će omogućiti da i dalje pomažemo građevinskoj industriji, za koju, nažalost, ove godine neće važiti program pomoći u uslovima ekonomske krize, dodao je Dulić.

On je najavio dva nova projekta Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja: projekat energetske efikasnosti i zaštite otpadnih voda.

Za projekat životne sredine namenjeno je 1,5 milijardi dinara, od kojih 500 miliona za javne objekte: bolnice, škole, a odnosi se na izolaciju zidova, zamenu vrata i prozora, objasnio je Dulić i dodao da će ovim poduhvatom zgrade dobiti novu boju i biće lepše.

Konkurs za ova sredstva biće objavljen u februaru, dodao je Dulić.

Dulić je ocenio da je zaštita otpadnih voda "ozbiljan problem Srbije" koji se mora hitno rešavati, a u perspektivi je i proširenje kanalizacione mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: