Vukao policajca po asfaltu

Policija u Požarevcu uhapsila je vozača koji je pošto je zaustavljen zbog brze vožnje zalupio vrata automobila, prignječio nogu policajcu i vukao ga po asfaltu.

Izvor: B92

Petak, 15.01.2010.

15:04

Default images

Tokom uviđaja saobraćajnog udesa u centru Požarevca policija je oko dva sata posle ponoći zaustavila vozilo koje se kretalo velikom brzinom i okretalo "pod ručnom". Policajac je prišao vozilu, ali je vozač Dragan S. naglo zatvorio vrata i pri tom priklještio policajčevu nogu. Bez obzira na to vozač je naglo nastavio vožnju i vukao policajca po asfaltu.

Potera za vozačem počela je kroz gradske ulice da bi policija preprečila put i zaustavila vozilo marke "opel vektra" u selu Poljana kod Požarevca.

Alko-testom je utvrđeno da vozač ima 1,17 promila alkohola u krvi.

Požarevačka policija je odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati i podnela krivičnu prijavu protiv Dragana S.(20) iz Vlaškog Dola, zbog sumnje da je ugrozio bezbednost javnog saobraćaja, nije pružio pomoć povređenom policajcu i sprečio službeno lice na dužnosti.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: