RS: Vučić i Brnabić u četvrtak u Banjaluci

Delegacija Republike Srbije, predvođena predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u četvrtak, 22. aprila, u poseti Republici Srpskoj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.04.2021.

14:23

RS: Vučić i Brnabić u četvrtak u Banjaluci
EPA/Andrej Cukic

Informacija je saopštena iz Kabineta predsednice Želje Cvijanović.

Tom prilikom, najavljeno je, biće održana sednica Veća za saradnju Republike Srpske i Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama Srpske i Srbije.

Na sednici će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata Srpske i Srbije, koji će biti realizovani kroz ovaj sporazum, prenela je RTRS.

Tokom posete Republici Srpskoj predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se sa predsednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović, premerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem i predsedavajućim i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Navodi se da će u okviru posete predsedniku Srbije biti uručeno priznanje Ključ grada Banjaluke i Povelja Počasnog građanina tog grada, koje mu je dodelila Skupština grada Banjaluka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: