Sreda, 15.01.2020.

12:30

Rusi kažnjeni sa po 250 evra zbog ilegalnog ulaska na Kosmet

Ruski državljani, koji su pokušali da ilegalno pređu administrativnu liniju između Kosova i Srbije, kažnjeni su sa po 250 evra i biće ispraćeni sa Kosova.

Izvor: Tanjug

Rusi kažnjeni sa po 250 evra zbog ilegalnog ulaska na Kosmet

"Oni su obavezni da plate i sudske troškove", rekao je za Kosovo onlajn, predsednik Osnovnog suda u Mitrovici Nikola Kabašić.

Prema njegovim rečima ovo nije usamljen slučaj prelaska u opštinama Leposavić i Zubin Potok i počinioci se, po hitnom postupku, kažnjavaju mandatnom kaznom ili ukoliko nemaju da plate kazna se zamenjuje zatvorom.

Kosovska policija uhapsila je juče u mestu Šarpelj, u opštini Leposavić, ruske državljene koji su pokušali da udju na Kosovo van administartivnog prelaza.

Zbog pokušaja ulaska sa Kosova u Srbiju na istom mestu uhapšena su i dvojica državljana Albanije i njima će u toku dana biti izrečena kazna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: