Stefanović: Od policije se očekuje da zada udarac mafiji

Ministar Nebojša Stefanović kaže da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti.

Izvor: B92

Petak, 31.05.2019.

22:32

Stefanović: Od policije se očekuje da zada udarac mafiji
TANJUG / MUP REPUBLIKE SRBIJE

„Moramo da pobedimo u sukobu sa kriminalacima, oni moraju da dobiju jasnu poruku države da takvom delovanju na teritoriji naše zemlje nema mesta. Razgovarali smo sa policijskim službenicima i posebno mi je stalo da naši ljudi, koji se bave svakako jednim od najtežih poslova u zemlji, potpuno shvate da građani od njih očekuju neprekidne aktivnosti na suzbijanju kriminala i maksimalno angažovanje kako bi naša zeml?a bila bezbedna i sigurna“, naglasio je Stefanović.

On je danas posetio Policijsku upravu Novi Sad i novosadski odred Žandarmerije.

Ministar je sa pripadnicima Žandarmerije razgovarao o zadacima koji su pred ovom jedinicom, pogotovo u današnje vreme kada se od nje očekuje da u svakom trenutku bude spremna da izvrši svaki zadatak vezan za bezbednost naše zemlje.

„Moral ljudi u ovom odredu je na izuzetno visokom nivou i oni su potpuno spremni da u svakom trenutku, bez bilo kakvog oklevanja, krenu u izvršenje zadataka koji se tiču bezbednosti naše zemlje", rekao je on.

Pripadnici Žandarmerije razumeju koliko njihova zemlja očekuje od njih i koliko su važni u sistemu zaštite bezbednosti, ne samo od kriminala, već i terorizma i svih drugih izazova koji mogu da ugroze bezbednost na bilo kom delu teritorije Srbije, kaže Stefanović.

On je istakao da mu je drago što pripadnici Žandarmerije svoje zadatke shvataju ozbiljno i što su spremni da, vrlo često rizikujući i svoje živote, u svakom trenutku budu na usluzi svom narodu, navodi se u saopštenju MUP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: