Čitulja za Miru: "Očajni Marko i Marija" FOTO

Deca Slobodana Miloševića i Mire Marković velikom čituljom oprostili su se od svoje majke Mirjane Marković, koja je preminula u nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2019.

12:58

Čitulja za Miru:
Foto: EPA/SASA STANKOVIC

Čitulja je objavljena na celoj strani podgoričkog lista Pobjeda. U čitulji navode da je njihova majka umrla "u izbeglištvu u Moskvi".

"Naša mama Mira Marković umrla je u izbeglištvu u Moskvi u 77. godini 14. aprila. Očajni Marko i Marija Milošević", piše u tekstu čitulje, prenosi RTCG.

Mira Marković umrla je u Moskvi od upale pluća, gde je živela od 2003. godine i gde je 2010. godine dobila azil, pošto je bila u bekstvu od pravosudnih organa Srbije, koji su za njom raspisali poternicu u okviru istrage za zloupotrebe sa dodelom državnih stanova 2000. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: