"Delije drage, kakvo je more u februaru?"

Gradski odbornik u Splitu i član stranke Neovisni za Hrvatsku Martin Pauk na Fejsbuku je naveo da su vaterpolisti Crvene zvezde sami krivi za napad u tom gradu.

Izvor: B92

Nedelja, 10.02.2019.

16:21

ifeelstock/depositphotos.com

Brojni hrvatski zvaničnici osudili su napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

Međutim, bilo je onih koji smatraju da su mladi sportisti sami krivi za incident. Jedan od njih je i Martin Pauk, piše Indeks.

On je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obeležja i da su činili sve da izbegnu konflikt i provokacije.

"Jeste li primetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dođu u Beograd, obuku civilnu odeću bez ikakvih navijačkih obeležja te uz to još narudžbinu kažu na jeziku domaćina kako bi se uklopili".

Martin Pauk je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obeležja i da su činili sve da izbegnu konflikt i provokacije., a sa druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se "šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene Zvezde sa stavom ‘vidi nas koliki smo, ne može nam nitko ništa‘", naglasio je Pauk.

Imao je poruku za vaterpoliste Zvezde:

"E pa 'delije' drage, siguran sam da biste, da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negdje kod fontane stali, napravili selfie i stavili ga na instagram te se ku**ili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste prošetali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam nitko nije ništa mogao jer ste ‘moćni', ‘ogromni', ‘snažni'. Sada im bre pričajte kakvo je more u februaru", naveo je Pauk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: