SNS: Nikolić u subotu sa Putinom

Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić sutra će otputovati u Moskvu, gde će razgovarati s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, rečeno je u SNS.

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 24.05.2012.

11:03

Default images

Nikolić će s Putinom razgovarati u subotu, a o detaljima posete i konkretnim temama razgovora SNS će, kako je navedeno u toj stranci, javnost obavestiti tokom dana.

Sednica Glavnog odbora SNS-a na kojoj će Nikolić podneti ostavku na mesto predsednika naprednjaka zakazana je za danas u 16.00 i on se do tada neće obraćati novinarima.

Nikolić se danas u Beogradu sastao s ministrom spoljnih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom.

Osim Nikolića, na 13. kongresu JR biće i potpredsednik Demokratske stranke Srbije Nenad Popović i član Predsedništva te stranke Jovan Palalić, najavljeno je danas iz te stranke.

Tokom dvodnevne posete Moskvi predstavnici DSS održaće niz sastanaka sa funkcionerima Jedinstvene Rusije i zvaničnicima vlade Ruske Federacije na kojima će se razgovarati o načinima za jačanje ekonomske saradnje Srbije i Rusije.

Kako piše u saopštenju, u okviru Kongresa, koji se održava 25. i 26. maja, Popović će govoriti na okruglom stolu "Evroazijski projekat - integraciono objedinjenje kao faktor obezbeđenja stabilnosti rasta".

DSS i Jedinstvena Rusija potpisale su 2007. godine međupartijski sporazum koji predviđa saradnju dve stranke na jačanju srpsko-ruskih odnosa u oblastima politike, ekonomije, obrazovanja, kulture i duhovnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: