SNS: Za NS najbolje da Pavličić ode

SNS saopštila da će svoje odluke donositi u najboljem interesu građana Novog Sada, a njihov najbolji interes jeste da Igor Pavličić više ne bude gradonačelnik.

Izvor: B92

Subota, 28.07.2012.

17:26

Default images

"Promene kojih se plaši Pavličić i njemu slični političari, a događaju se u Srbiji posle izbora, nisu nikakav pritisak na lokalnu vlast i destabilizovanje prilika u Vojvodini, već jedini način da građani dobiju šansu da bolje žive", kaže se u saopštenju.

Kako je navedeno, "na rad lokalnih samouprava i sunovrat privrede u Vojvodini, u protekle četiri godine, uticale su maglovite i nerazjašnjene javne nabavke, brojne malverzacije i političke kalkulacije, koje moraju da se zaustave".

"Celokupna javnost je upoznata sa korupcionaškim aktivnostima Pavličića i drugih pokrajinskih funkcionera, pa su stoga donekle očekivani njihovi pokušaji da spreče SNS da ih razotkrije, kao i da je objašnjiva i njihova grčevita borba za ostanak u udobnoj fotelji na vlasti", kaže se u saopštenju.

"SNS je šokirana pokušajem novosadskog gradonačelnika Igora Pavličića da deli lekcije o tome šta je politički razumno i šta je volja građana", dodaje se u saopštenju.

Pavličić je za današnji novosadski "Dnevnik" izjavio da nije politički razumno destabilizovati prilike u Vojvodini zbog promene odnosa na republičkom nivou i istakao da postoje pritisci nove republičke koalicije prema Novom Sadu i drugim gradovima i opštinama u pokrajini.

"Ovo su svakako politički pritisci na lokalnu vlast u Vojvodini ali i pokušaj da se vlast na lokalu formira mimo volje građana", rekao je Pavličić povodom najava naprednjaka i lidera URS Mlađana Dinkića da će novosadska koalicija, koju predvodi DS, biti srušena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: