Warcraft III: Reforged Beta počinje ovog vikenda

Dugo iščekivani izlazak Warcraft trojke nam je sve bliži, što nam i nagoveštava izlazak multiplayer Beta vezije ovih dana. Ova vest stigla je sinoć i obradovala je veliki broj fanova, te će igrači za par dana moći da isprobaju Human i Ork rase u 1v1 i 2v2 mečevima. Undeadovi, Night Elfovi, kao i ostale mape stižu u narednim nedeljama.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 30.10.2019.

13:25

Warcraft III: Reforged Beta počinje ovog vikenda

Izvor: RUR Esports

Sve pozivnice za ovu betu biće raspodeljne narednih nedelja. Kao što je i najavljeno, prednost će imati igrači koji su naručili Spoils of War ediciju, da bi tek nakon njih, svoje pristupe dobili i igrači koju su naručili i standardnu ediciju Warcraft III: Reforged.

Ukoliko ste poručili Spoils of War ediciju, osim pristupa beti, dobićete brojne specijalne bonuse u ostalim Blizzardovim igrama, ali i specijalne skinove za WarCraft 3 heroje u multiplejeru za svaku od rasa, Champion of the Horde Thrall, Emerald Nightmare Cenarius, Fallen King Arthas i Daughter of the Seas Proudmoore (Archmage).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: