HotS: Startuje HGC 2017

Nešto više od 24 sata je ostalo do početka Heroes of the Storm Global Championship-a u Evropi i u Severnoj Americi.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Četvrtak, 19.01.2017.

16:09

HotS: Startuje HGC 2017
foto: Blizzard

Očekuju nas uzbudljive borbe u prvom delu regularne sezone, koja će trajati do 18. februara, pet nedelja odličnih igara najboljih HotS timova Evrope i Severne Amerike.

Što se tiče Evrope nema nekih preteranih promena osim u imenima timova : The Damascus Boys su sada Tricked eSports, Two Bees Determined je sada Team Expert i Russian Circus je sada Synergy. Promena u postavama nema nekih velikih i možete ih videti na zvaničnom HotS eSports sajtu.

Zanimljivo je i da će naš region imati predstavnike u ovom takmičenju. To su Hrvat Ivan „SportBilly“ Koturić iz tima Diamond Skin, kao i dva bugarska igrača, Aleksandar „etheral“ Milanov i Ljubomir „Splendour“ Kozlovski, koji igraju za Tricked eSports, odnosno Misfits.

Kada je NA region u pitanju, možda najveće iznenađenje je izostanak Jaehyung „Chu8“ Parka, kao jednog od poznatijih igrača, te će njegov tim sada nastaviti bez njega samo kao Team8. Pošto je svojevoljno odlučio da napusti tim, on će biti suspendovan za sve HGC aktivnosti do kraja ove godine.

I u NA regionu ima promena u nazivu timova, kao što je Denial eSports u B-Step, Dumpster Tier Superstars su ime samo skratili u Superstars, dok je Tempo Storm praktično preuzeo ceo Astral Authority.

Svi mečevi će se igrati u BO5 formatu, a mape koje neće biti uključene u takmičenej su Garden of Terror, Haunted Mines i Blackheart’s Bay. U svakom slučaju, očekuju nas odlične partije koje možete pratiti na zvaničnom Heroes of the Storm Twich kanalu – www.twitch.tv/blizzheroes

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: