Valeera je stigla na test server – prvi utisci!

Heroes of the Storm PTR server je od sinoć ponovo dostupan za testiranje i ostaće aktivan sve do 23. januara. Sa sobom donosi kao i uvek jednog novog heroja i po koju izmenu na herojima. Lunar Festival uskoro stiže u Nexus i još mnogo toga, pa da počnemo redom.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Sreda, 18.01.2017.

09:38

Valeera je stigla na test server – prvi utisci!
foto: Blizzard

Svakako najveće interesovanje izazvao je novi heroj Valeera Sanguinar, još jedan u nizu melee assasina. Klasičan rogue heroj iz Warcraft univerzuma, sa kombo poenima i opcijom da uđe u stealth. Valeera ima različit set abilitija u zavisnosti da li se nalazu u stealthu ili ne.

Njen trait Vanish [D] omogućava joj da postane nevidljiva i povećava njenu brzinu kretanja za 10%. Tokom prve sekunde svoje nevidljivosti, Valeera ne može biti otkrivena i može da prolazi kroz jedinice.

Sinister Strike [Q] je prvi basic ability i omogućava joj da se zaleti unapred i napravi damage. Ovaj ability donosi 1 combo poen.

Blade Flurry [W] je jedina AoE magija koji pravi damage svima koji se nalaze oko Valeere. Ovaj ability donosi 1 combo poen za svakog heroja koji je udaren.

Eviscerate [E] je jedini “finishing move” koji ovaj rouge heroj ima. Eviscerate troši sve combo poene i u zavisnosti od broja combo poena pravi damage. Valeera može da ima maksimum 3 combo poena.

Drugi set abilitija Valeera ima dok se nalazu u stealthu, svaki je jedinstven na svoj način, pa je naš savet da pažljivo korisite stealth magije u zavisnosti od situacije, jer možete da izaberete samo jedan ability dok ste nevidljivi.

Ambush [Q] služi za burst damage i donosi 1 combo poen.

Cheap Shot [W] je prvi oblik CC-a. Stunuje heroja na 1,5 sekundu, ali radi mali damage.

Gorrote [E] je drugi oblik “CC-a”. Radi silence heroja na 2 sekunde i radi mali instant damage i veliki damage over time narednih 7 sekundi.

Prvi Heroic Ability Smoke Bomb [R1] pravi oblak oko Valeere. Dok se nalazi u njemu ona ne može biti otkrivena, dobija 25 armora i može da nastavi da koristi sve svoje magije.

Drugi Heroic Ability, Cloak of Shadows [R2], je više situacioni ulty protiv određene sorte heroja. Valeera dobija 75 Spell armora, postaje Unstoppable na 1 sekund i skida sa sebe sav damage.
Što se tiče izmena na herojima njih nema mnogo, svega 5 heroja (Lunara, Varian, Li Li, Tassadar, Rexxar). Najveću promenu doživeo je Tassadar, kome su izmenjeni svi talenti i promene na svim magijama i Basic Attack. Rexxar je takođe dobio skoro novi talent tree i poboljšanje njegovog vernog pratioca Mishe. Ostali heroji dobili su uglavom sitne izmene.

Takođe, ubačen je novi custom game, Sandbox. Ovo je nova verzija Cursed Hollow, gde možete da za čak 10 igrača isprobavate sve što ste do sada mogli u Try Mode. Odigrajte partiju sa potpuno novim pravilima, ubrzajte Game Speed, restartujte građevine i talente u svakom trenutku i još mnogo toga.

Sve promene koji donosi patch 23.0. možete pogledati na ovom linku.

Kako vam se sviđa novi heroj i dugo očekivana promena na High Templaru slobodno podelite sa nama na našem forumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: