Hearthstone Death Knight heroji kao sjajni HD Wallpaperi!

Kako je Hearthstone kao igra rasla i razvijala svoju specifičnu priču i svet, tako smo sa svakom ekspanzijom počeli da dobijamo sve više i više originalnih slika za karte, oje nisu preuzete iz ranijih WarCraft igara.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 25.01.2018.

02:56

Hearthstone Death Knight heroji kao sjajni HD Wallpaperi!

Ako po nečemu Hearthstone “kida”, onda je to svakako vizuelna i audio prezentacija karata, na čemu možemo samo da im skinemo kapu. Slike karata su neverovatno bogate detaljima i pravo je uživanje razgledati ih i tako male, a posebno kada se na internetu nađu slike karata u punoj veličini.

Danas za vas imamo posebnu poslasticu – slike svih devet Hero Death Knight karata, iz Knights of the Frozen Throne seta, u ogromnim rezolucijama.

I sve to zahvaljujući speedyproYT korisniku Reddita, koji se potrudio da originalne verzije malo sredi i pripremi u njihovoj punoj veličanstvenosti.

Ove HD Wallpapere možete pogledati i preuzeti na ovom linku. Ko po vama izgleda najbolje? Anduin je definitivno najjeziviji!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: