Četvrtak, 18.01.2018.

01:46

Hearthstone: Igrajte Brawl svetskih šampiona!

Još jedna nedelja, još jedan novi Tavern Brawl je stigao u Hearthstone.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Hearthstone: Igrajte Brawl svetskih šampiona!

Ali, ovoga puta, to nije bilo kakav Brawl, već Brawl svetskih šampiona – Hall of Champions! Naime, u ovom Brawlu igrači nasumično dobijaju jedan od 12 špilova koje su svetski Hearthstone prvaci, Pavel, Firebat i Ostkata, nosili na BlizzCon onih godina kada su postali svetski prvaci.

Ovo je jedinstvena prilika da vidimo kako će se najbolji špilovi iz različitih meta pokazati jedni protiv drugih, ali i jednostavno prilika da se posle puno vremena ponovo oprobamo u nekim špilovima koje smo svi voleli da igramo i mrzeli da igramo protiv njih, a koje više nije moguće igrati zbog nerfova.

Čuveni špilovi kao što su Undertaker Hunter, Oil Rogue i Combo Druid, ovde su u svojim “punim” varijantama, gde su karte u izvornim nenerfovanim oblicima. Blade Flurry košta dve mane, Ancient of Lore vuče dve karte, Undertaker raste za +1/+1… Svi užasi bivših Hearthstone meta na jednom mestu.

Simpatičan detalj je i to što umesto našeg imena uvek stoji ime onog igrača čiji je špil, a uz svaki špil ide i neki mali komentar vezan za igrača koji ga je nosio na svetkom prvenstvu i taj špil.

Ovaj Brawl nam je stigao u čast Hearthstone svetkog prvenstva koje počinje sutra, i trajaće do ponedeljka rano ujutru. A sad odosmo da igramo Oil Roguea.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: