Knežević: Pričaćemo o banjama

Ministar privrede Goran Knežević najavio je da će razgovarati sa ljudima u Ministarstvu zdravlja o pitanju privatizacije srpskih banja.

Svet

Izvor: B92

Petak, 19.08.2016.

13:12

Knežević: Pričaćemo o banjama
Foto: Tanjug

"Prvo da vidimo sta su njihovi prioriteti, šta oni misle da bi u ovom trenutku moglo da ostane u državnim rukama, a šta bi moglo da se privatizuje", rekao je Knežević novinarima u Nišu.

Nakon toga, kaže ministar, videće se da se deo banja privatizuje, ali da se pre svega moraju rešiti imovinsko-pravni odnosi, jer to je, ističe, preduslov da bi se moglo izaći na tržište, kao i rešavanje problema sa PIO.

On je podsetio na nedavnu izjavu premijera da "ako mi nekome više od 60 odsto sredstava dajemo za isplatu penzija, onda je red da i oni učine neki korak da banje u budućnosti bolje i stabilnije posluju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: