Srbija

Sreda, 29.10.2014.

13:16

Telenor banka: 7% kamata na RSD

Telenor banka ponudila je danas dinarsku štednju po viđenju po kamatnoj stopi od sedam odsto na godišnjem nivou svim klijentima banke.

Izvor: B92

Default images

Kako su kazali predstavnici te banke, klijent tu kamatnu stopu može da ostvari za svaki dan tokom kojeg ima novac na štednom računu, a kamata će mu biti pripisivana mesečno i uplaćivana na tekući račun.

Takođe, novac na štednom računu je raspoloživ u svakom trenutku, bez razočorenja.

Svaki klijent koji ima otvoren tekući račun u Telenor banci može otvoriti štedni račun samostalno preko internet aplikacije, bez odlaska u banku, a svojim sredstvima potom upravljati i preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Predstavnici banke podsetili su da je Telenor banka prva u potpunosti mobilna i onlajn banka u Srbiji, što znači da klijenti odlaze u banku samo jednom kada otvaraju tekući račun, a da zatim sva plaćanja i transakcije, pa čak i štednju obavljaju preko interneta i mobilnog telefona.

Kako navode, korišćenje svih servisa je izuzetno jednostavno i potpuno sigurno, a platnom karticom Telenor banke moguće je i plaćanje u inostranstvu kroz aplikaciju, takođe bez odlaska u banku.

Telenor banka za sada ima 35 bankomata u Srbiji a otvaranje računa vrši se u poslovnicama Telenora. Korisnici, takođe, mogu koristiti i mrežu bankomata drugih banaka u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Srbija

Velika prevara u Srbiji: Evo kako varaju

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere i ostale građane Srbije da nije tačna informacija koja je ovih dana objavljena na društvenim mrežama da će im biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.

10:34

30.5.2024.

8 h

Svet

Oglasila se Rusija: "Biće promena"

Izmene poreskog zakona u Rusiji, koje je predložilo ministarstvo finansija te zemlje, uticaće na donošenje odluke o određivanju referentnih kamatnih stopa, objavila je Ruska centralna banka, a preneo je danas Interfaks.

22:16

29.5.2024.

20 h

Podeli: