Srbija

Utorak, 09.01.2007.

16:59

Kreću spotovi na CNN-u

Reklamni spot o turističkoj ponudi Srbije biće premijerno prikazan sutra u 7.40 časova po srednjeevropskom vremenu u emisiji "CNN Today".

Izvor: Beta

Default images

Dva spota u trajanju od po 40 sekundi biće emitovana sutra devet puta na američkoj televiziji "Si En En", dok će tokom januara oni biti prikazani 107 puta.

Spotovi koji promovišu turističke destinacije u Srbiji pojaviće se i u emisiji kod Lari Kinga (Larry King) sutra u 12.10 časova zatim, "Vorld Njuzu" (World News) i "Vorld sportu" (World sport).

Polovina minutaže za reklamnu kampanju dogovorena je u udarnim terminima od šest do devet sati i od 17 do 24 sata.

Direktor TOS-a Miodrag Popović ponovio je da će izrada i četvoromesečno emitovanje 507 spotova koštati 500.000 evra, a novac
za to obezbeđen je iz Nacionalnog investicionog plana (NIP).

Početak emitovanja spotova, kako su saopštili u TOS-u, zavisio je od uplate prve rate od 250.000 evra CNN-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

17 h

Svet

Britanija pada: Čeka ih krah?

Šefovi Banke Engleske (BoE) strahuju da je Britanija veoma izložena još jednom krahu finansijskog tržišta, izazvanog neizvesnošću unutar ključnog sektora koji je postao sve važniji – i sve izloženiji riziku – poslednjih godina.

23:00

14.5.2024.

1 d

Podeli: