NBA zvezda kupila hotel na Staroj planini

Hotel “Stara” sa sportskim terenom na Staroj planini prodat je firmi koja je u vlasništvu NBA zvezde Nikole Mirotića, kaže zamenik gradonačelnika Pirota.

Izvor: B92

Petak, 24.08.2018.

12:03

NBA zvezda kupila hotel na Staroj planini
Foto: Thinkstock

Međutim, zasad o prodaji nema potvrde iz firme Tigar Pirot, koja je bila dosadašnji vlasnik, niti je promenjena vlasnička struktura na APR-u, pišu Južne vesti.

U kompaniji Tigar AD nisu govorili o prodaji hotela, jer izvršni direktor nije bio na poslu, ali su u Pirotu potvrdili promenu vlasnika.

Inače, prema podacima sa APR-a, Tigar Pirot je još naveden kao formalni vlasnik, dok je na čelu firme Savinja 3 plus koja je, prema nezvaničnim informacijama kupila hotel, Mohamed Mohsin.

Hotel “Stara” nalazi se 12 kilometara od Pirota u parku prirode na 1.000 metara nadmorske visine, a poznat je po tome što je juniorska košarkaška reprezentacije Jugoslavije boravila u njemu u pripremama za Svetsko prvenstvo u Bormiju 1987. godine.

Reprezentaciju je tada vodio Piroćanac Svetislav Kari Pešić, a deo priprema odrađen je na terenu pored hotela koji je specijalno sagrađen za pripremu ekipe za koju su tada između ostalih nastupali Vlade Divac, Toni Kukoč, Aleksandar Đorđević i Dino Rađa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: