Citroen na sajmu u Beogradu slavi 100. rođendan, uz dve premijere

Godina 1919. predstavlja jednu od važnijh za francusku, ali i svetsku automobilsku industriju. Naime, tada je počela proizvodnja vozila pod imenom Citroën, brenda koji će svetu kasnije podariti mnoge nezaboravne i revolucionarne modele.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.03.2019.

12:30

Citroen na sajmu u Beogradu slavi 100. rođendan, uz dve premijere
Citroen C5 Aircross

Na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Citroën započinje i u našoj zemlji proslavu svoje stogodišnjice.

Tom prilikom, na sajmu će biti predstavljeno pregršt noviteta i biće ponuđeni specijalni uslovi kupovine.

Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 700 kvadrata u ove dve hale očekuju nas najnoviji modeli i lepa iznenađenja za kupce. Svakako da je najinteresantnija premijera novi SUV C5 Aircross.

Ovaj model uvodi dve velike novine: Citroënovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort, za dodatnu udobnost u vožnji.

Pored toga nudi modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika koja se kreće do 720 litara.

C5 Aircross takođe donosi novitete kroz 20-ak savremenih tehnologija za pomoć u vožnji uz najnovije motore od 130 i 180 KS i novi automatski menjač sa 8 brzina.
Citroen Berlingo
Na štandovima Citroëna u Hali 1 i Hali 4 biće izložen i Berlingo najnovije generacije, nedavno nagrađen u obe svoje verzije: putnička je osvojila evropsku nagradu AutoBest 2019, a VAN verzija je dobila priznanje u segmentu komercijalnih vozila Van Of The Year 2019.

Pored ova dva noviteta, Citroën predstavlja i ostale modele iz aktuelne ponude: C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Spacetourer i druga vozila iz Business i komercijalnog programa: C3 Business, Jumpy i Jumper.

Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa veoma niskim kamatnim stopama na kredite i za lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane.

Sajam automobila u Beogradu održava se od 22. do 31. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: