Evropska premijera: Nova Honda CR-V u Ženevi

Godinu i po dana nakon predstavljanja u Americi, nova generacija Hondinog najpopularnijeg SUV modela stigla je i na evropsko tlo.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2018.

09:53

Evropska premijera: Nova Honda CR-V u Ženevi
Foto: Newspress

Japanski proizvođač držao se oprobane formule kada je reč o dizajnu spoljašnjosti – eksterijer jeste modernizovan, ali su zadržane prepoznatljive proporcije i linije koje su krasile i prethodnika.
Foto: Newspress
Unutrašnjost je znatno više modernizovana i, može se reći, skladnija nego na još uvek aktuelnoj generaciji. CR-V je dobio i digitalnu instrument rablu, što se tradicionalistima neće previše dopasti, a tu je i novi volan.

Kupcima je na raspolaganju sedmoinčni ekran multimedijalnog sistema na središnjoj konzoili, dok su centralni ventilacioni otvori izmešteni na vrh komande table.
Foto: Newspress
Po prvi put će Honda CR-V biti dostupna i u konfiguraciji sa 7 sedišta.

Novi CR-V u Evropu stiže u dve varijante, bez dizelaša – sa 1.5 turbo benzincem, uparenim sa manuelnim menjačem sa 6 brzina ili opcionim CVT menjačem, i u hibrdnoj verziji koja osim 2.0 litarskog benzinskog za pogon koristi i 2 električna motora.

Više fotografija sa Sajma automobila u Ženevi pogledajte u našoj Galeriji.
Foto. Honda
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: