Vozila u Sloveniji pogrešnim smerom – kažnjena sa 1.200 evra

Italijanska državljanka je imala prilično divlju noć na slovenačkim putevima, prvo je vozla u pogrešnom smeru u severnom delu Slovenije, a kasnije je ignorisala policijska uputstva da zaustavi automobil.

Izvor: Izvor: Tanjug

Utorak, 28.07.2020.

17:00

Vozila u Sloveniji pogrešnim smerom – kažnjena sa 1.200 evra
Foto: B92/NP

Incident je rezultirao oštećenim vozilima, uključujući policijske automobile, prenela je STA.

Policija je pomogla Italijanki da okrene automobil posle incidenta u vožnji pogrešnim smerom auto-puta, ali je ona odbila da se zaustavi i identifikuje i umesto toga krenula je ka selu Hrušica kod Jesenica gde je, zbog nesmotrene vožnje, oštetila nekoliko policijskih automobila i jedan civilni auto.

U incidentu na sreću niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta, navela je Policijska uprava Kranja, dodajući da žena nije bila ni pijana niti pod uticajem droga.

Italijanka je kažnjena sa 1.200 evra za vožnju u pogrešnom smeru, a zbog ignorisanja policijskih instrukcija preti joj i krivična prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: