Petak, 24.05.2019.

12:45

Karavan za sve terene - Škoda Superb Scout FOTO

U okviru redizajna treće generacije Superba, Škoda je predstavila i “kros” verziju ovog automobila.

Izvor: B92

Karavan za sve terene - Škoda Superb Scout FOTO
Foto: Škoda promo

Superb za 2020. debitovao je u četvrtak na svečanosti u Bratislavi, uključujući po prvi put i plug-in hibridnu verziju ovog automobila.

Drugi važan novitet je karavan verzija Scout, kao vozilo namenjeno onima koji nameravaju da svojim Superbom povremeno siđu sa asfalta.
Foto: Škoda promo
Škoda Superb Scout, poput srodnog Volkswagena Passat Alltrack, ima robustan izgled koji krase zaštitni dodaci na donjim delovima karoserije, kao i krovne šine.

Ipak, najvažnija svojstva Scout verzije su povećano odstojanje od tla (za 15 mm) i standardni pogon na sva 4 točka. Standardni su i točkovi od 18 inča, dok su “devetnaestice” dostupne kao opcija.
Foto: Škoda promo
Kupci će moći da biraju između jednog benzinca ii jednog dizelaša. Benzinski motor koji je u ponudi biće 2.0 TSI sa 272 ks (200 kW) i 350 Nm, dok je dizel opcija 2.0 TDI sa 190 ks (140 kW) i 400 Nm.

U oba slučaja, snaga se na sva 4 točka prenosi putem 7-brzinskog automatizovanog DSG menjača.
Foto: Škoda promo
Foto: Škoda promo
Foto: Škoda promo
Foto: Škoda promo
Foto: Škoda promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

19 h

Podeli: