Pogled u kabinu novog Audija A1

Nakon što je predstavio kupe-SUV Q8, Audi se okreće sledećem novom modelu – drugoj generaciji malog hečbeka A1.

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2018.

14:15

Pogled u kabinu novog Audija A1
Screenshot

U kratkom “tizeru” prikazan je deo centralne konzole novog automobila sa ekranom multimedijalnog sistema u fokusu. Osim toga, vidi se i jedan od ventilacionih otvora, kao i automatski klima uređaj sa dve zone.

Pored velikog “touchscreena” multimedijalnog sistema, novi A1 imaće i digitalnu instrument tablu umesto dosadašnjih analognih instrumenata. Model iz tizera opremljen je višim paketom opreme koji uključuje i grejana sedišta, a kupcima će biti na raspolaganju veliki izbor opcija za personalizaciju.

Audi A1 za 2019. imaće savremeniji dizajn u odnosu na prethodnika, a očekuje se da će motorizacija obuhvatiti četvorocilindarske benzince u rasponu snage od 125 ks (92 kW) pa sve do 300 ks (220 kW), koliko će isporučivati agregat u sportskoj verziji RS1.

Datum premijere za sada nije otkriven, ali sudeći na osnovu tizera, Audi će novi A1 predstaviti na svečanosti koje će se održati u Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: